NOAB

NOAB

Ons kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingadviseurs (NOAB). Dit keurmerk is een waarborg voor kwaliteit en biedt tevens meerdere voordelen.
Aangesloten NOAB-kantoren hebben toegang tot deskundigheid waar het gaat om juridische- en belastingtechnische kwesties. Gespecialiseerde vakmensen, die binnen de Noab-adviesgroep verenigd zijn, leveren een belangrijke bijdrage aan het oplossen van complexere vraagstukken. In de NOAB-adviesgroep werken fiscalisten, accountants, advocaten en arbeidsdeskundigen.

De NOAB-beroepscode waarborgt dat onze handelingen en diensten worden verricht conform NOAB-voorwaarden. Bij conflicten kan beroep worden gedaan op conflictbemiddeling of het onafhankelijk tuchtcollege.

De NOAB-reglementen waarborgen de kwaliteit en kennis van ons kantoor. NOAB-leden worden dan ook periodiek onderworpen aan een herkwalificatie. Ook is een verplichting tot het volgen van educatie middels een PE systeem waarmee de garantie ontstaat dat wij op de hoogte blijven van ontwikkelingen en de kennis in huis blijven houden om u optimaal van dienst te zijn.

Voor verdere informatie over de NOAB verwijzen wij u naar de site van NOAB, www.NOAB.nl.